fbpx
  0645779985

Geïsoleerde funderingsvloer

Geïsoleerde funderingsvloer

Geïsoleerde funderingsvloer van Vencory. Voor het storten van geïsoleerde betonvloeren.
Er worden hogere eisen gesteld aan woningen en gebouwen. Dit komt door de aanscherping van de isolatie-eisen (EPC) waardoor betere isolatie steeds belangrijk wordt. Isoleren is de eerste en beste manier om de energievraag te beperken. Hierdoor bespaard u veel geld. Dit begint al bij de isolatie onder de grond. Door de betonvloer te storten in de isolatie, bespaart dit tijd en levert een hoge isolatiewaarde op.
Vencory heeft daarom Pascon isolatie.
Veel mogelijkheden. Denk hierbij zelfs aan isolatie op maat geproduceerd kan worden naar eigen wens. Geen lineaire koudebrug, minder grondverzet en arbeidsvriendelijk.
Deze isolatie heeft tevens een certificaat van “Passivhaus Institute”.

Energieneutrale isolatie Pascon

Pascon isolatie is een manier om een woning zo goed mogelijk te isoleren zodat je weinig energie hoeft te verbruiken om de woning op temperatuur te houden. Een laag energie verbruik heeft betrekking op passiefbouwen. Dit betekent dat de isolatie kierdicht is en niet zorgt voor thermische bruggen. Deze isolatie zorgt ervoor dat energieneutraal bouwen mogelijk is. Om energieneutraal te bouwen is het belangrijk om een minimale Rc-waarde van 8 W/m2K te hebben. Met onze Pascon isolatie zorgen we ervoor dat deze waarde met gemak wordt bereikt, zodat je kan genieten van een duurzame woning.

Funderingsvloer zonder koudeburg

De geïsoleerde funderingen van Pascon zorgen ervoor dat er in het fundament van het bouwobject geen koudebruggen komen. Door de prefabelement die in elkaar gelegd worden wordt gezorgd dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Waar wordt de isolatie gebruikt?

Pascon isolatie kan in veel delen van de woning gebruikt worden. Zo kan het in de keldervloer gebruikt worden bijvoorbeeld, maar ook de fundering vloer en de fundering zelf. Ook kan het in de randbekisting geplaatst worden. Voor een optimale isolatie kan er een combinatie van meerdere isolaties gebruikt worden.

Voordelen geïsoleerde funderingsvloer Vencory – Isolohr

  • Prefab elementen op maat gemaakt per project
  • Snelle montage dankzij prefab elementen
  • Lichtgewicht en daardoor arbotechnisch verwantwoord
  • Geen koudbruggen
  • Hoge druksterkte door toepassing van XPS
  • Snelle levertijd
  • Funderingsvloer als bekisting

Geïsoleerde funderingsvloer

Meer informatie over de isolatie voor Geïsoleerde funderingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact