fbpx
  0645779985

Pascon

Pascon staat voor passive house and construction. Energieneutraal bouwen en bouwkosten besparen met de juiste randbekistingen. Of soms zelf een combinatie van deze twee. Door middel van de Pascon producten worden tijd, energie en geld bespaard.

Energieneutraal bouwen

Energieneutraal bouwen betekend dat er geen energie nodig is, zoals fossiele en of nucleaire brandstoffen. Hierdoor is een woning volledig voorzien van duurzame energie. Energie die wel verbruikt wordt, is de door de woning zelf opgewekt. Deze energiezuinige woningen worden steeds meer de standaard in de toekomst. Energierekeningen gaan hierdoor omlaag en het is minder belastend voor het milieu. Goede isolatie is hierbij van groot belang. Deze bouw wordt ook wel passief bouwen genoemd.

Wat is passief bouwen?

Het principe van deze bouw is om zo energieneutraal te bouwen. Een passiefhuis is duurzaam en toekomstgericht. Deze bouw is comfortabel door zeer goede isolatie, kierdichting en het ontbreken van koude bruggen (ook wel thermisch genoemd).

LohrElement

Door de samenwerking met LohrElement is er een groot scala aan producten die veel besparingen opleveren. Met meer dan 25 jaar ervaring staat LohrElement voor innovatie en een grote knowhow op het gebied energieneutraal bouwen en verloren bekistingen.  De permanente zoektocht naar efficiënte producten voor nieuwe toepassingen leidt tot innovatieve systeemoplossingen. Door de eigen fabricage zijn wij altijd in staat om aan elke vraag te voldoen.

Prefab randbekisting

Het voordeel van de prefab randbekisting is dat er een grote tijdsbesparing is. Doordat de randkist kant en klaar aangeleverd wordt, hoeft deze enkel nog maar vastgelijmd te worden. schroeven is niet meer nodig, net zoals het op maat zagen van al het hout. Door deze werkwijze kunnen de prefab elementen snel en eenvoudig gemonteerd worden. Als verloren bekisting vervalt daarna ook de demontage van de randbekisting. Deze randbekisting kan worden toegepast bij vloeren, poeren maar ook funderingsbalken.

Pascon producten

Meer informatie over de Pascon producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact