fbpx
  0645779985

Randbekisting

Randbekisting – scherpe prijs en snelle montage!

Randbekisting van Vencory wordt gebruikt voor het bekisten van de zijkanten van gewapende betonplaten.
De elementen worden montage klaar geleverd op de gevraagde hoogte.
Door gebruik te maken van de montageklare randbekisting, bespaart u tijd en dus arbeidskosten. Alle kosten van conventionele bekisting vallen hierdoor weg.

Wat is randbekisting

Randbekisting vormt een mal aan de zijkant om beton te storten op gewapende platen. Deze randbekisting kan bestaan uit verschillende materialen. Doorgaans is dit een verloren bekistingsdeel, wat inhoud dat deze permanent in het bouwwerk blijft. Hierdoor heb je geen demontagekosten en afval.

Welke soorten randbekisting zijn er

Er zijn verschillende soorten randbekisting. De bekendste is de metalen randbekisting. Ook is er een stalen randbekisting. Vencory levert een randbekisting gemaakt van 10mm tot 14mm mineraal gebonden platte geperste plaat. Deze geeft veel stevigheid en zorgt voor een strakke afwerking.
Thermisch geïsoleerde bekistingselementen van Styrodur® ondersteuningsvrije, zelfdragende bekisting
geleverd klaar voor installatie uitstekende hechting van pleisterwerk en beton u hoeft de bekisting niet vast te houden, te ontkisten, schoon te maken en te vervoeren tussenmaten mogelijk.

Randbekisting breedplaatvloer – kanaalplaatvloer

Ranbekisting wordt veelal gebruikt bij het maken van vloeren met breedplaat en kanaalplaat. De vloerranden als randbekisting kunnen op verschillende hoogtes worden toegepast.

Hoe randbekisting aanbrengen

De randbekisting van Vencory is gemakkelijk aan te brengen door middel van de PU schuim/lijm die meegeleverd wordt. De elementen worden op het schuim gedrukt en gekoppeld met de meegeleverde koppelstukjes. Na 30-120 minuten is de schuim/lijm uitgehard en kan de bekisting, indien nodig, verder vastgezet worden aan de wapening. De hoogtes tot 20cm hoeven niet vastgezet te worden, enkele gelijmd. Kortom in elke situatie wordt er tijd bespaart en werkt de randbeksiting zeer eenvoudig.

Voordelen van randbekisting betonvloer

Voordelen van randbekisting is dat deze eenvoudig te monteren is en geeft een strakke afwerking. Dit scheelt een hoop tijd en dus kosten. Verder zorgt de montageklare randbekisting van Vencory ervoor dat de kosten van een conventionele bekisting hierdoor vervallen.

Randbekisting

 

Ontvang nu een scherpe offerte!!

Offerte aanvragen