fbpx
  0645779985

Randbekisting

Randbekisting

Randbekisting van Vencory wordt gebruikt voor het bekisten van de zijkanten van gewapende betonplaten.
De elementen worden montage klaar geleverd op de gevraagde hoogte.
Door gebruik te maken van de montageklare randbekisting, bespaart u tijd en dus arbeidskosten. Alle kosten van conventionele bekisting vallen hierdoor weg.

Wat is randbekisting

Randbekisting vormt een mal aan de zijkant om beton te storten op gewapende platen. Deze randbekisting kan bestaan uit verschillende materialen. Doorgaans is dit een verloren bekistingsdeel, wat inhoud dat deze permanent in het bouwwerk blijft. Hierdoor heb je geen demontagekosten en afval.

Welke soorten randbekisting zijn er

Er zijn verschillende soorten randbekisting. De bekendste is de metalen randbekisting. Ook is er een stalen randbekisting. Vencory levert een randbekisting gemaakt van 10mm tot 14mm mineraal gebonden platte geperste plaat. Deze geeft veel stevigheid en zorgt voor een strakke afwerking.
Thermisch geïsoleerde bekistingselementen van Styrodur® ondersteuningsvrije, zelfdragende bekisting
geleverd klaar voor installatie uitstekende hechting van pleisterwerk en beton u hoeft de bekisting niet vast te houden, te ontkisten, schoon te maken en te vervoeren tussenmaten mogelijk.

Voordelen van randbekisting

Voordelen van randbekisting is dat deze eenvoudig te monteren is. Dit scheelt een hoop tijd en dus kosten. Verder zorgt de montageklare randbekisting van Vencory ervoor dat de kosten van een conventionele bekisting hierdoor vervallen.

Randbekisting

 

Meer informatie over de randbekisting? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact