fbpx
  0645779985

Pascon isolatie aanbrengen aan de woning

Pascon isolatie is een effectieve manier om de woning goed te isoleren. Het wordt steeds belangrijker om zuinig om te gaan met energie. Een woning verbruikt op veel manieren energie, waaronder het verwarmen en afkoelen van de woning. Met een goede isolatie zorg je ervoor dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks veel kosten worden bespaard aan energie. Natuurlijk is het ook gunstig voor het milieu, waardoor het voor veel woningen een standaard moet zijn.

Wat is Pascon isolatie?

Pascon isolatie is een manier om een woning zo goed mogelijk te isoleren zodat je weinig energie hoeft te verbruiken om de woning op temperatuur te houden. Een laag energie verbruik heeft betrekking op passiefbouwen. Dit betekent dat de isolatie kierdicht is en niet zorgt voor thermische bruggen. Deze isolatie zorgt ervoor dat energieneutraal bouwen mogelijk is. Om energieneutraal te bouwen is het belangrijk om een minimale Rc-waarde van 8 W/m2K te hebben. Met onze Pascon isolatie zorgen we ervoor dat deze waarde met gemak wordt bereikt, zodat je kan genieten van een duurzame woning.

Waar kan de isolatie aangebracht worden?

De isolatie kan op meerdere plekken in de woning aangebracht worden. Je kunt hierbij denken aan de vloeren. De vloeren hebben een grote invloed op een goede isolatie van de woning. Vloerisolatie kan op twee manieren gedaan worden. Zo is er vloerisolatie passiefhuis energieneutraal en vloerisolatie verdiept versterkt. De isolatie kan ook aangebracht worden als fundering en randbekisting. Deze isolaties hebben meerdere soorten. Om te kijken welke isolatie het beste bij je past, kun je ons om advies vragen.

Voordelen van de isolatie

Het grootste voordeel van Pascon isolatie is dat er enorm weinig energie wordt verbruikt. De woning is goed geïsoleerd waardoor de warme of de koude lucht moeilijk kan ontsnappen. Hierdoor zul je minder energie nodig hebben om de woning op temperatuur te houden. Als gevolg heb je een lagere energierekening, minder CO2 uitstoot en meer comfort.

Waarom kiezen voor Pascon isolatie?

Het wordt steeds belangrijker om energieneutraal te bouwen. Bij het bouwen van nieuwe woningen of gebouwen worden er steeds hogere eisen gesteld. De norm van energieverbruik in ons land verandert constant en het is daardoor belangrijk om goed mee te gaan met de tijd. Met deze isolatie zorg je ervoor dat je altijd bij bent met de nieuwe eisen die de overheid stelt.

Waar wordt de isolatie gebruikt?

  • kelderisolatie

  • vloerisolatie

  • HSB isolatie

  • funderingisolatie

  • geïsoleerde randbekisting

  • isolatie energieneutraal

  • passiefhuis isolatie

Pascon isolatie

Meer informatie over de isolatie voor passief bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact