fbpx
  0645779985

Waterdichte doorvoeren

Waterdichte doorvoeren voor beton

Wij leveren hoge kwaliteit waterdichte doorvoeren voor beton. Voor een woning is het belangrijk om goed waterdicht te zijn om waterschade te voorkomen. Waterschade is een groot probleem wanneer de woning niet waterdicht is gemaakt. Waterschade kan ontstaan door de weersomstandigheden buiten, maar ook door bijvoorbeeld lekkage van leidingen. Leidingen kunnen zich in de hele woning bevinden en een lekkage kan enorm veel schade aanrichten. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de woning waterdicht is. Met onze muurdoorvoeren kun je ervoor zorgen dat de leidingen en kabels in betonnen wanden goed afgedicht worden.

Wat houdt drukwaterdichte doorvoeren voor beton in?

Doorvoeren zijn erg handig om ervoor te zorgen dat betonnen wanden en vloeren goed waterdicht zijn wanneer er kabels of leidingen doorheen lopen. Met doorvoeren kun je ervoor zorgen dat de kabeldoorvoer in wanden en vloeren goed worden afgedicht. Zo kun je gegarandeerd worden van een waterdichte kabeldoorvoer. Onze doorvoeren kunnen in wanden en vloeren gebruikt worden om leidingen en kabels af te dichten. Er kunnen hierdoor geen lekkages ontstaan die voor schade kunnen zorgen aan woning en/of gebouwen.

Toepassen van de doorvoeren

De drukwaterdichte doorvoeren kunnen toegepast worden op verschillende manieren. Het wordt vooral gebruikt om de vloeren en wanden waterdicht te maken. Het gaat hierbij om drukwaterdichtheid. In een leiding kan er een hoge druk staan, daarom is het belangrijk om drukwaterdichtheid te hebben. De muren en vloeren zijn daardoor bestendig tegen lekkages die komen door een hoge druk van het water. Op deze manier kun je ook een kelder drukwaterdicht maken. Een muur of vloer wordt drukwaterdicht gemaakt door de doorvoeren of openingen goed af te dichten. Met de muurkraag en de klemdichtring kunnen openingen goed afgesloten worden waardoor ze tegen hoge druk kunnen.

Voordelen van de drukwaterdichte doorvoeren

Onze drukwaterdichte doorvoeren voor beton zorgen ervoor dat openingen in de vloeren en wanden goed worden afgedicht, zodat ze drukwaterdicht zijn. Buizen kunnen op deze manier van binnen naar buiten drukwaterdicht doorgevoerd worden naar andere delen van de woning. Onze drukwaterdichte doorvoeren zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, zodat je bent gegarandeerd van een doorvoer die erg stevig is en daardoor lang mee zal gaan.

Waarom moet je drukwaterdichte doorvoeren gebruiken?

Drukwaterdichte doorvoeren zijn essentieel wanneer je kabels en buizen drukwaterdicht wilt inbrengen in een kelderwand.

Waterdichte doorvoeren

Meer informatie over onze waterdichte doorvoeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op