fbpx
  0645779985

Bouwchemie

Bouwchemie voor waterdicht maken beton

Met bouwchemie zorg je ervoor dat betonwerken waterdicht zijn zodat er geen water de woning binnen kan dringen. Voor een woning of gebouw is het belangrijk dat het goed beschermd is tegen de verschillende weersomstandigheden. Water kan voor veel schade veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de woning of gebouw goed te beschermen tegen water. Door de betonwerken waterdicht te maken, voorkom je enorme schade aan de woning die voor veel overlast kan verzorgen. Het is vaak erg duur om deze schade te repareren, daarom kan het beter voorkomen worden voordat het te laat is.

Wat is bouwchemie 

Bij deze methode van het waterdicht maken van betonwerken worden er bouwchemische producten gebruikt om waterproblemen op te lossen of te voorkomen. Wij beschikken over een groot aanbod aan bouwchemische producten zodat wij voorbereid zijn in iedere situatie. Deze producten zijn te gebruiken voor het repareren van beton en het afdichten van betonwerken voor een waterdichte constructie. Het kan ook aangebracht worden aan de wanden en vloeren. Voor onze bouwchemie beschikken wij onder andere over ontkistingsolie, Nafuflex Basic afdichting, Eco afdichting, Curing, betonreparatie, betonlijm en injectie.

Waar kan het toegepast worden?

Onze bouwchemie kan op verschillende manieren toegepast worden. Het is te gebruiken voor zowel oudere woningen als nieuwbouwwoningen. Voor een nieuwbouwwoning is het belangrijk dat alles goed wordt afgewerkt, zodat het in de toekomst voor geen problemen zal gaan zorgen. Wij kunnen onze technieken toepassen op nieuwbouwwoningen zodat de woning drukwaterdicht is en het onderliggende materiaal niet kan beschadigen. Voor oudere woningen kunnen wij ook ingeschakeld worden. Oudere woningen kunnen al bestaande waterschade hebben doordat het beton zich in een zwakkere staat bevindt. Wij zorgen ervoor dat de waterschade wordt gerepareerd en het beton weer in een uitstekende conditie wordt achtergelaten. Wij kunnen zowel cosmetische- als functionele reparaties uitvoeren aan het beton.

Betonreparatie

Voor betonreparatie zijn verschillende mogelijkheden om beschadigingen in beton en/of afbrokkelend beton te herstellen. Ondanks dat beton sterk en duurzaam materiaal is, kan het zo zijn dat na lange tijd namelijk toch gebreken begint te vertonen. Met betonreparatie worden beschadigingen of foutieve producties in het beton van bijvoorbeeld een vloer, wand of het plafond hersteld. Beschadigingen kunnen ontstaan door verschillende factoren. Bouwchemie van Vencory helpt hierbij dit te repareren. 

De voordelen van onze bouwchemische producten

Bij ons word je verzekerd van een uiterst hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de woning, met zorg en aandacht voor kwaliteit, waterdicht wordt gemaakt. Bij ons ben je daardoor verzekerd van een woning vrij van waterschade en toekomstige schade. Wij zorgen dat ons werk goed wordt afgewerkt, zodat alles er weer prachtig uitziet. Bestaande waterschade kunnen wij met onze expertise snel en goed repareren. Ook de reparatie van cosmetische schade is een sterktepunt met ons bouwchemie. Bij ons zul je verzekerd zijn van een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Bouwchemie – betonreparatie producten

Meer informatie over Bouwchemie? Neem gerust contact met ons op

Contact