fbpx
  0645779985

Isolohr – Lohrelement

LohrElement – Isolohr

Vencory is trots op de samenwerking die wij hebben met LohrElement.
Meer dan 25 jaar ervaring staat LohrElement voor innovatie en een grote knowhow op het gebied van verloren bekistingen.
In 2010 wordt de dochteronderneming IsoLohr GmbH opgericht, die gespecialiseerd is in de productie van geïsoleerde vloerplaatsystemen.

Het principe om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze oplossingen op maat zijn daarom niet alleen technisch en logistiek tot in het kleinste detail doordacht, maar ook altijd “gewoon eenvoudig” in hun toepassing.

De originele LohrSchalung® van LohrElement combineert vormen en isoleren in één enkele bewerking.
Dit maakt aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen mogelijk en levert tevens een belangrijke bijdrage aan toekomstbestendig, duurzaam en milieuvriendelijk bouwen.

LohrElement

De permanente zoektocht naar efficiënte producten voor nieuwe toepassingen leidt tot innovatieve systeemoplossingen.
De uitstekende fabricagekwaliteit maakt snel en efficiënt werken tijdens het aanbrengen mogelijk. De producten van LohrElement zijn hoogwaardig en bieden perfecte oplossingen voor alle toepassingsgebieden.

Randbekisting Lohr Element

Lohr Element levert de Pascon randbekisting die verkrijgbaar is bij Vencory. Doordat deze randbekisting enkel gelijmd hoeft te worden wordt een hoop tijd bespaard.
Geen demontage meer van de conventionele bekisting, waardoor veel tijd en geld bespaard wordt. Met een verwerkingstijd van 1-2 min per meter kunnen grote werken in een handomdraai klaargemaakt worden.

De producten van Isolohr & LohrElement

 

Meer informatie over de LohrElement? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact