fbpx
  0645779985

Pascon geïsoleerde randbekisting Lunteren

Pascon geïsoleerde randbekisting

Voor een nieuwbouw woning met kelder in Lunteren mochten wij voor de begane vloer de Pascon geïsoleerde randbekisting leveren. In samenwerking met Bouwbedrijf H. Klomp uit Lunteren werd een passende oplossing gezocht en gevonden. Een tijd- en geld besparende oplossing was het resultaat.

Randbekisting op maat

De nieuwbouw die wordt gerealiseerd betreft een woning die voorzien wordt van een kelder. De vloer welke hierop gelegd is, is een breedplaatvloer die afgestort wordt. De randbekisting die hiervoor is toegepast is een geïsoleerde uitvoering.
Voor de randbekisting was men op zoek naar een oplossing die isolatie, randbekisting en een strak resultaat combineren. Als Vencory kunnen wij met de Pascon producten de details op maat produceren. De Pascon productgroep beschikt over een breed assortiment bekistingen voor de woning- en utiliteitsbouw. Door de eigen productie in Duitsland zijn wij in staat om voor elke toepassing op de behoeften afgestemde oplossing te bieden.

Tijd- en kostenbesparingen randkist

De randbekisting is snel en gemakkelijk te gebruiken en laat zich snel monteren. Doordat het een verloren bekisting betreft scheelt dit ook weer tijd en werk nadien. Dat zorgt voor snellere arbeidsgang en daarmee voor tijd- en kostenbesparingen. Die snelheid gaat echter niet ten koste van het resultaat. Door de sterke speciale lijm en de ankerlijsten blijft de randbekisting strak op zijn plek staan en geeft een mooie resultaat. Een echte win/win-situatie voor de aannemer.

Meer weten over de voordelen van geïsoleerde randbekisting? Kijk dan op Pascon randbekisting.

 

Meer informatie over geïsoleerde randbeksting? Neem dan contact op!

Contact